Our Partners

14 aprilie, 2013

5 modele de manichiuri pentru Paste

Mai sunt cateva zile pana la Paste si trebuie deja sa te gandesti la tinuta pe care o vei purta de sarbatori. Nu doar vestimentatia este importanta, ci si accesoriile, machiajul, coafura si manichiura.

Unghiile trebuie sa aiba un aspect ingrijit, insa acest lucru este valabil in general. De Paste, indrazneste sa realizezi manichiuri deosebite, demne de o sarbatoare atat de importanta.

Pentru ca primavara aceasta este destul de capricioasa, poti alunga monotonia cu oje in nuante vesele. Adauga si un strop de stralucire cu mici pietre decorative si putin rafinament cu bucatele de dantela.

Descopera manichiuri senzationale pentru Paste, usor de realizat acasa.

5 modele de manichiuri pentru Paste


1. Manichiura pentru Paste cu `diamante`
Manichiura cu "diamante" este excelenta pentru o petrecere de Paste. Pentru realizarea ei, ai nevoie de o oja intr-o nuanta de roz pastel si de cateva pietricele decorative. Aplica un strat de oja pe unghii.

Ia un betisor si introdu unul dintre capete intr-un lac transparent. Ridica, pe rand, cate o pietricica decorativa. Aplica pietrele din marginile unghiei spre interior. Dupa ce ai umplut unghiile cu pietricele, aplica un strat de lac transparent, pentru a impiedica dezlipirea lor.



5 modele de manichiuri pentru Paste


2. Manichiura pentru Paste cu sclipici
Asa cum era de asteptat, pentru aceasta manichiura ai nevoie de mult sclipici pentru unghii. Acesta se gaseste in magazine, in mici cutiute. Alege nuanta care te incanta cel mai mult. Pentru Paste, este recomandat sclipiciul verde, ca sa fie in ton cu sezonul.

Aplica un strat de gel pentru unghii, apoi introdu degetul in cutiuta cu slipici. Scutura mana, pentru a elimina excesul de pulbere stralucitoare. Daca nu obtii un design uniform, repeta procedura. Odata ce unghiile tale se acopera cu un strat uniform de sclipici, aplica un strat de lac transparent.



5 modele de manichiuri pentru Paste


3. Manichiuri pentru Paste, cu semiluna
Daca esti o fire mai rabdatoare si vrei sa obtii o manichiura speciala pentru Paste, poti opta pentru un design cu semiluna. Ai nevoie de doua sau 3 oje in nuante diferite. Pentru a obtine o semiluna la baza unghiei, perforeaza o coala de hartie.

Pozitioneaza gaura obtinuta, astfel incat pe unghie sa ajunga doar jumatate din spatiul gol. Umple spatiul cu o oja in nuante nude. Pe restul unghiei, aplica doua straturi de oja intr-o nuanta puternica. Pe varful unghiei, aplica doua straturi de oja inchisa la culoare.



5 modele de manichiuri pentru Paste


4. Manichiura pentru Paste in nuante nude
Daca nu te tenteaza sa folosesti culori aprinse pentru realizarea manichiurii de Paste, poti opta pentru o oja nude. Ca sa conferi unghiilor tale un look senzational, ai nevoie de 2 lingurite de cafea macinata si 2 de zahar, pe care le amesteci impreuna.

Aplica un strat de baza pentru unghii, apoi presara putin din amestecul tau pe fiecare unghie. La final, aplica un strat de oja mata, intr-o nuanta nude.



5 modele de manichiuri pentru Paste


5. Manichiura pentru Paste cu dantela
Iata o manichiura cu adevarat deosebita. Pentru realizarea ei, ai nevoie de o bucata de dantela. Taie materialul in 10 bucatele, putin mai mari decat unghiile tale.

Este indicat sa lucrezi cu cate o unghie pe rand. Aplica un strat de oja, apoi o bucatica de dantela. Lasa unghia sa se usuce si, cu o forfecuta, taie surplusul de dantela. La final aplica un strat de gel, pentru a fixa dantela.

Sursa : http://www.ele.ro/make-up/machiaj-profesional/5-modele-de-manichiuri-pentru-paste-12440

Insa daca nu ai timp sau indemanare pentru a realiza singura o manichiura de vis , poti suna chiar acum si sa-ti rezervi un loc  : 0744.760.979     Te astept cu Drag !!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu